Стотици хора се срещнаха с кандидатите на Възраждане“ за евродепутати

...
 Стотици хора се срещнаха с кандидатите на Възраждане“ за евродепутати
Коментари Харесай

Рада Лайкова от Възраждане: Миграцията е сериозно коментираната тема и в България, и в Европа

   _2024 izbori_v012

Стотици хора се срещнаха с претендентите на „ Възраждане “ за евродепутати - Станислав Стоянов,  лидер на листата ни за европейски парламент и претендентът за евродепутат Рада Лайкова - създател и ръководител на „ Възраждане “ – Берлин, и старши консултант по европейските въпроси в Бундестага на Германия,  на отворена среща с жители в Ямбол. На въпроси отговаряха и претендентът за депутат от листата за региона Никола Димитров, както и Георги Дичев, ръководител на градската конструкция и общински консултант в Ямбол.

 

Кандидатите за евродепутати споделиха, че посредством работата си желаят да трансформират схващането, че в Европарламента (ЕП) отиват хора единствено, с цел да вземат огромни заплати и чинно да натискат копчето за гласоподаване. 

 

„ Нужни са дейни персони с позиция за Европейски Съюз и България, които освен имат какво да кажат, само че и не ги е боязън да го кажат, тъй като за жалост сега страната ни е безмълвен реализатор на нарежданията, идващи от Брюксел или от Вашингтон. “, сподели Станислав Стоянов пред гласоподаватели.

По думите му, с изключение на войната в Украйна, пред Екологичен потенциал стоят за решение и други значими проблеми, като зелената договорка, проблематичната и недомислена еврозона, икономическата криза, незаконната емиграция и други

Станислав Стоянов засегна тематиката с евро бюрокрацията, която се занимава с непотребни и неполезни неща, които по никакъв метод не подобряват  живота и бита на елементарния европеец. 

 

„ Бюрократите в Брюксел работят за власт, привилегии и големите си хонорари, а не за ползите на жителите на Европейски Съюз. Приоритет на нашите депутати ще са националните ползи на България, а и на всички страни в Европейски Съюз, които би трябвало да стоят над всичко останало и изключително над тези изпразнени от наличие евроатлантически полезности. “, разяснява още Стоянов.

 

„ Темата с миграцията е една от най съществено коментираните, както в България, по този начин и в Европа, а опазването на българската граница би трябвало да бъде от основно значение за националната сигурност на България. “, добави Рада Лайкова.

 

Никола Димитров и Станислав Стоянов описаха за обиколките по българската граница на делегациите от „ Възраждане “ и от Европа.

„ Подробно запознахме политическите ни сътрудници от другите европейски страни с проблемите, като неналичието на задоволително финансиране за инфраструктура и материално техническа база, с която да обезпечат работата на нашите гранични служители на реда.

 

Разбира се,  отговорността по опазването на границата е на България, само че всякаква финансова и техническа помощ от Европейски Съюз е добре пристигнала, тъй като сигурна българо-турска граница, значи сигурност за целия Европейски съюз. “, сподели Никола Димитров.

 

„ Възраждане “ е с бюлетина №12

Купуването и продаването на гласове е закононарушение! 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР